Split airco

Split airco zorgt voor betere koeling met minder geluid. Een split airco kan zowel voor thuis als op kantoor gebruikt worden. Het is een uitstekende investering en stille klimaatbeheersing voor kleine en middelgrote ruimtes. Het systeem bestaat uit twee delen, namelijk een gedeelte dat binnen staat of aan de muur hangt en een gedeelte dat buiten staat. De twee delen zijn gekoppeld met een dunne slang. Het is aan te raden om bij een split airco te kiezen voor een systeem waarbij alleen nog een klein gat in de muur gemaakt hoeft te worden. Zodoende kan het moeten uitbreken van een muur voorkomen worden. Dit type systeem heet een split airco met snelkoppeling.

Het koelvermogen van een split airco is hoger dan die van een monoblock airco. Daarnaast is het geluidsniveau vele malen lager. Wanneer je een kwalitatief echt goede airco hebt is deze zelfs fluisterstil. Dit komt omdat het onderdeel dat het lawaai maakt buiten staat of hangt. Wanneer je dus het geld hebt en je wilt echt een goede investering doen, kies dan voor een split airco. Dit type aircosysteem kun je door een professional bedrijf laten installeren of zelf installeren. Split airco’s staan er namelijk om bekend dat ze over het algemeen eenvoudig zelf zijn te installeren.

Bij het kiezen voor het juiste vermogen van het apparaat dien je te weten hoe groot de ruimte is, of de ruimte een zonnige kant heeft of niet en of het gedeelte dat buiten moet komen te staan of hangen ook echt geplaatst kan worden. Bij een split airconditioning kun je het beste kiezen voor een systeem met energielabel A of A+, anders kan het je te veel elektriciteitskosten gaan geven. Daarnaast is deze dan niet alleen energiezuinig, maar het is ook beter voor het milieu. Kijk dus goed naar het energieverbruik.

Vraag daarnaast ook de prijzen op van verschillende modellen om zo een beter beeld van de marktprijzen te krijgen. Je kunt namelijk geld besparen op de aanschaf van een airco door offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Met onze gratis offerte service is dit mogelijk en is ook geschikt voor als je een aircosysteem voor een kantoor wilt aanschaffen.

Aanbieders van airco’s vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met airco leveranciers en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Kijk ook op pagina:
Airconditioning kopen
Airconditioning met luchtreiniging
Airconditioning voor de slaapkamer
Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning merken
Airconditioning soorten
Airconditioning zakelijk
Airconditioning offertes

Airco kopen

Je vindt op Airco-Informatie.be veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© Copyright 2013-2020 Airco-Informatie.be | Airco | Voor leveranciers