Mobiele airco

Mobiele airco makkelijk voor kleinere ruimtes. Een mobiele airco is verkrijgbaar in twee types, namelijk als monoblock en splitsysteem. Een monoblock airco is makkelijker te verplaatsen dan een splitsysteem, echter heeft een splitsysteem meer vermogen om te koelen. Aan de achterzijde van een monoblock zit een slang die uit het raam gehangen moet worden of aangesloten kan worden op een luchtafvoersysteem. Een splitsysteem bestaat uit twee onderdelen, namelijk een deel dat binnen staat en een deel dat buiten hangt. Beide delen zijn verbonden met een dunne slang.

Een splitsysteem heeft als belangrijkste voordeel dat het gedeelte dat veel lawaai produceert buiten wordt gehangen, daar heb je dus binnen geen last van. Een monoblock systeem kan best wel wat geluid produceren. Let daarom bij aankoop op het geluidsniveau dat staat aangegeven in decibel (db). Zowel bij het monoblock als splitsysteem heb je te maken met een slang die naar buiten geleid dient te worden.

Wanneer je een mobiele airco gaat kopen kun je het beste goed op internet naar reviews en filmpjes zoeken of je kunt naar een winkel gaan. Belangrijk bij dit type airco is dat je goed let op het koelvermogen en vooral dat je let op het lawaai dat geproduceerd wordt. Ook het energieverbruik is belangrijk. Je zult zeker niet de eerste zijn die een airconditioning koopt en bij het gebruik ervan constateert dat het lawaai te veel is. Je kunt dus beter eerst goed alles uitzoeken en misschien ook wat meer uitgeven, dan heb je in ieder geval een airconditioning waar je jaren mee kunt doen.

Mobiele airco’s worden voornamelijk gebruikt voor wat kleinere ruimtes. Bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer of studiekamer. Ze zijn ook te gebruiken met niet al te grote kantoorruimtes. Meet eerst de ruimte op voor je gaat zoeken naar een airconditioning. In de specificaties van een systeem wordt namelijk aangegeven tot welke ruimte in (m3) deze gebruikt kan worden.

Vraag daarnaast offertes op bij verschillende airco bedrijven. Zo weet je zeker dat je een betere keuze kunt maken bij het vergelijken van de tarieven en het aanbod. Kom in contact met airco leveranciers door vrijblijvend je gegevens achter te laten op de offerte pagina.

Aanbieders van airco’s vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met airco leveranciers en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Kijk ook op pagina:
Airconditioning kopen
Airconditioning met luchtreiniging
Airconditioning voor de slaapkamer
Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning merken
Airconditioning soorten
Airconditioning zakelijk
Airconditioning offertes

Airco kopen

Je vindt op Airco-Informatie.be veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© Copyright 2013-2020 Airco-Informatie.be | Airco | Voor leveranciers