Merken

Overzicht van de beste airco merken. Wanneer je een airco gaat aanschaffen zul je merken dat er een hoop merken beschikbaar zijn waaruit gekozen kan worden. Over het algemeen hebben de meeste merken systemen beschikbaar die geschikt zijn voor klein- en grootgebruik. Er is een groot aanbod te vinden met airconditioners die thuis en op kantoor zijn te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht met de beste airco merken. Zie je een van deze merken in de winkel of online, dan weet je zeker dat je te maken hebt met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Airwell
Betrouwbare en efficiënte airconditioners met een hoge kwaliteit.

Carrier
Willis Carrier was de uitvinder van de moderne airconditioner. Zijn bedrijf is uitgegroeid tot het meest bekende airco merk in de wereld. Ga naar de site van Carrier Worldwide.

Delonghi
Dit Italiaanse bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Maakt mobiele airco’s. Ga naar de site van Delonghi.

Hitachi
Hoge kwaliteit en betrouwbaar. Tevens betaalbare prijzen. Ga naar de site van Hitachi.

MaxiCool
Behoort tot de grootste aircofabrikanten in de wereld.

Midea
Een van de allergrootste productenten van hoge kwaliteit airco’s. Alle apparaten worden zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Het merk staat voor hoge kwaliteit.

Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric weet hoe belangrijk het is om een ruimte op de juiste manier te koelen. Het klimaat moet aangenaam zijn om in te leven, werken en slapen. Het bedrijf levert airconditioners die kunnen koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. De airco’s zijn voorzien van ClimateCare, zijn energiezuinig en fluisterstil. Ga naar de site van Mitsubishi Electric.

Panasonic
Bekende fabrikant van airconditioningsystemen. Kijkt altijd hoe zij haar producten nog beter kan maken. Panasonic heeft een grote lijn met airco’s die kunnen koelen en verwarmen. Geschikt voor thuis, kantoren, restaurants en winkels. Ga naar de site van Panasonic.

Samsung
De grootste fabrikant van elektronica, waaronder airconditioningsystemen. Heeft een grote lijn met airconditioners. Het assortiment bestaat uit eenvoudige tot en met geavanceerde systemen. Te gebruiken in kleine en grote ruimtes. Ga naar de site van Samsung.

Toshiba
Ontwikkelt airco’s met laag energieverbruik en die zijn voorzien van diverse luchtfiltertechnieken. Het is hun streven om apparatuur te maken die het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk maken en de luchtkwaliteit zo zuiver mogelijk maken. Ga naar de site van Toshiba.

Het is verstandig om altijd het aanbod te vergelijken. Zo krijg je een goed inzicht in de prijzen en kun je een betere beslissing maken. Daarom is het handig om in contact te komen met verschillende leveranciers die verschillende merken aanbieden. Met onze gratis offerte service is dit mogelijk en kun je gratis en vrijblijvend meerdere bedrijven contacteren. Zij zullen je een offerte op maat toesturen. Ga naar airco offertes voor meer informatie.

Daarnaast kun je ook in contact komen met warmtepomp specialisten aangezien je met een warmtepomp ook je huis kunt verwarmen en koelen.

Aanbieders van airco’s vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met airco leveranciers en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Kijk ook op pagina:
Airconditioning kopen
Airconditioning met luchtreiniging
Airconditioning voor de slaapkamer
Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning prijzen
Airconditioning soorten
Airconditioning zakelijk
Airconditioning offertes

Airco kopen

Je vindt op Airco-Informatie.be veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© Copyright 2013-2020 Airco-Informatie.be | Airco | Voor leveranciers