Kosten van een aircosysteem

De kosten van een aircosysteem voor in de woning?
Zelfs in Vlaanderen kunnen de temperaturen in de zomermaanden aardig oplopen. En omdat onze planeet steeds warmer wordt zal de hitte alleen maar toenemen. Buiten is het vaak nog goed te doen, maar binnen is het al snel klef en benauwd. In de meeste kantoren is wel een aircosysteem aanwezig. Dit komt omdat werkgevers weten dat het personeel beter presteert en productiever is bij een prettigere omgevingstemperatuur. Thuis kiezen we er liever voor om een raampje open te zetten. Dit komt omdat men ten onrechte denkt dat airco in huis onbetaalbaar is. Aircosystemen zijn de laatste jaren echter een stuk voordeliger geworden. Voor 200 Euro heb je al een eenvoudig maar goedwerkend mobiel aircosysteem in huis. Het kan overigens nog goedkoper. Zo zijn dergelijke systemen bij sommige winkels te koop voor 100 Euro. Dit prijs gaat hier echter wel ten koste van de kwaliteit. Deze apparaten werken vaak minder goed, zijn duur in verbruik en ze maken meer geluid. Goedkoop is hier zeker duurkoop.

Besparen op je energierekening
De gunstige prijs is niet het enige wat airco in huis heel aantrekkelijk maakt. Veel systemen hebben tegenwoordig ook een warmtepomp. Hiermee kun je het huis niet alleen verkoelen maar ook verwarmen. Je kun het systeem dan het hele jaar door gebruiken. Dat is natuurlijk veel efficiënter. Daar komt nog eens bij dat zo’n warmtepomp veel energiezuiniger is dan een normale cv-installatie. Bovendien kunnen sommige systemen ook warm tapwater leveren. Natuurlijk kost zo’n veelzijdig en geavanceerd apparaat wel een paar centen. Maar de aanschaf is echter eenmalig. Op jaarbasis verbruik je minder warmte en energie. Je bent dus veel goedkoper uit. De kosten van de aankoop zal je er in veel gevallen dus wel uit krijgen.

Aanbieders van airco’s vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met airco leveranciers en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Airco kopen

Je vindt op Airco-Informatie.be veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© Copyright 2013-2019 Airco-Informatie.be | Airco | Voor leveranciers