Airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit. Wanneer je geen buitenunit aan je huis wilt, dan kun je kiezen voor een airco zonder buitenunit. Je kunt kiezen voor een mobiele airconditioner die je makkelijk van ruimte naar ruimte kunt verrijden. Daarnaast kun je kiezen voor een monoblock airconditioning waarbij de binnen- en buitenunit zijn gecombineerd in één apparaat. Deze zijn zelfs te plaatsen waar een traditioneel systeem helemaal niet mogelijk is of niet toegestaan is. Houd daarbij ook het energieverbruik in de gaten en bekijk de garantie.

Mobiele airco
Een mobiele airco is verplaatsbaar door het gehele huis of tussen kantoorruimtes. Dit type airco wordt vooral gebruikt om een woonkamer, slaapkamer of kleine kantoorruimte te koelen. Aan de onderzijde van een mobiele airco zijn wieltjes geplaatst. Je hoeft hem dus niet te tillen en is daardoor makkelijk te verplaatsen. Naast verkoelen is ook verwarmen en ontvochtigen bij de meeste mobiele airconditioners mogelijk. Een mobiele airco is vooral geschikt om tijdens beperkte periodes te koelen of te verwarmen. Ze zijn minder geschikt om continu te laten draaien, met name omdat ze nogal wat elektriciteit verbruiken. Een veel gehoorde klacht over de mobiele airco is dat deze veel lawaai kan maken.

Monoblock airconditioning met binnen- en buitenunit ineen
Dit zijn erg mooie airco’s die prachtig opgaan in het interieur. De installatie is makkelijk. Het boren van twee gaten door de muur is voldoende. Ze zijn vaak heel energiezuinig en zorgen voor een heel aangenaam klimaat in de ruimte die gekoeld moet worden. Dit is een ideaal type aircosysteem voor bijvoorbeeld monumentale panden, flats en andere panden waarbij het niet is toegestaan een airco te plaatsen of waarbij men liever kiest om geen buitenunit te plaatsen. Een monoblock airconditioning kan naast koelen ook verwarmen en ontvochtigen. Een monoblock airconditioning maakt veel minder geluid dan een mobiele airco.

Vrijblijvend offertes aanvragen
Wil je in contact komen met airco leveranciers en meer informatie ontvangen? Dan kun je gebruik maken van onze gratis offerte service. Door je gegevens in het formulier te vullen kun je vrijblijvend in contact komen met bedrijven die je graag helpen bij het aanschaffen van een airco. Ga nu naar de offertes pagina.

Aanbieders van airco’s vergelijken?

Kom vrijblijvend in contact met airco leveranciers en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door het aanbod naast elkaar te leggen maak je een betere keuze en kun je besparen op je aankoop. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Kijk ook op pagina:
Airconditioning kopen
Met luchtreiniging
Slaapkamer
Airconditioning merken
Soorten
Zakelijk
Gevaren
Offertes

Airco kopen

Je vindt op Airco-Informatie.be veel informatie en tips over airco's. De praktische informatie maakt het mogelijk om een betere keuze te maken zodat je de juiste airco koopt.

Ook kun je in contact komen met leveranciers van airco's. Die ook de complete installatie voor je kunnen verzorgen.

Alle onderwerpen A-Z
Bekijk de 35+ onderwerpen die je op deze website kunt vinden.

Aanbieders vergelijken?

Neem vrijblijvend contact op met airco leveranciers. Vraag gratis airco offertes aan.

© Copyright 2013-2020 Airco-Informatie.be | Airco | Voor leveranciers